Algemene voorwaarden bedrijven

 1. Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van De Hartjesfabriek, gevestigd te Zuid-Scharwoude en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 52699501
  Op alle artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
 2. Wanneer je bij De Hartjesfabriek artikelen bestelt, verklaar je akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.
 3. Prijzen
  Alle genoemde prijzen zijn in Euro`s, exclusief 21% BTW. Bij een orderbedrag boven de € 200,- worden er geen verzendkosten gerekend.
  Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs (inclusief verzendkosten) bekend. Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 4. Betaling
  Betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum gedaan te worden.
 5. Verzending & Levering
  Alle zendingen zullen binnen 14 dagen geleverd worden. Waar mogelijk eerder. De zendingen worden via DPD met trackingscode verzonden. De verzendkosten bedragen
  € 6,95 per bestelling tot € 200,- voor bezorging binnen Nederland. Voor E.U. landen rekenen wij de tarieven voor de E.U landen.
  De Hartjesfabriek kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door T.N.T post of DPD.
 6. Ruilen & Retourneren
  De Hartjesfabriek doet er alles aan u een goed product te leveren. Mocht de bestelling toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via e-mail: info@dehartjesfabriek.nl
 7. Reclameren & Aansprakelijkheid
  De Hartjesfabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten. .
  De Hartjesfabriek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook. die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.
  De Hartjesfabriek is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.
 8. Garantie & Service
  In geval van een geschil of een klacht zal De Hartjesfabriek deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten te komen tot een oplossing, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag.
  In geval van een klacht kan de koper met zijn klacht een mail sturen naar: info@dehartjesfabriek.nl De Hartjesfabriek streeft ernaar om de klacht binnen 14 dagen af te handelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de koper op de hoogte gesteld van de vertragingsduur. Deze regeling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.
 9. Privacy
  De Hartjesfabriek geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden. Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de verwerking, bezorging van uw bestelling en onze administratie.
 10. Model- prijs- en kleurafwijkingen
  Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet altijd voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden. Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden.
  Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.
 11. Copyright & Auteursrecht
  De Hartjesfabriek is de merkhouder en kan optreden tegen anderen die zonder toestemming gebruik maken van haar merk en haar producten die in eigen beheer zijn gecreëerd zijn, of van een met haar merk “overeenstemmend teken”. In artikel 2.20 van het Benelux Verdrag inzake Intellectuele Eigendom staan de verschillende inbreukgronden.
  De volledige inhoud van deze website (www.dehartjesfabriek.nl) is auteursrechtelijk beschermd. Dit omvat alle (maar is niet beperkt tot) tekst, afbeelding, foto’s, en producten die zij in eigen beheer gecreëerd heeft.
  Al het materiaal dat kan worden opgevraagd via deze website mag alleen worden gebruikt om meer informatie over De Hartjesfabriek en haar diensten te vergaren. Niets van het materiaal dat kan worden verkregen via deze website mag gebruikt, gekopieerd, nagemaakt, aangepast, gewijzigd, geprint, geprojecteerd of bekeken worden op een andere manier dan voorafgaande is beschreven zonder expliciete toestemming.
  Auteursrecht ontstaat automatisch door de “creatieve daad” en is van kracht tot 70 jaar na het overlijden van de maker. Er is geen formele eis, zoals registratie, depot, aanvraag of zelfs het plaatsen van een copyrightteken nodig om aanspraak te kunnen maken op de bescherming. In het bijzonder geldt dat een werk niet af hoeft te zijn voor het beschermd is: elke kladversie is ook l beschermd, zolang er dus maar de creatieve hand van de maker in te herkennen is.
  Alle overtredingen zullen worden vervolgd en indien noodzakelijk zullen wij aangifte doen.

 

Het laatste nieuws in je mailbox!

Meld je nu aan en ontvang onze nieuwsbrief.

Ik zal nooit jouw naam of e-mailadres doorverkopen aan derden. Je kunt je elk moment uitschrijven.

X