Algemene voorwaarden consumenten

 1. Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van De Hartjesfabriek, gevestigd te Zuid-Scharwoude en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 52699501 . Op alle artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
 2. Wanneer je bij De Hartjesfabriek artikelen bestelt, verklaar je akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.
 3. Prijzen
  Alle genoemde prijzen zijn in Euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
  Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs (inclusief verzendkosten) bekend. Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 4. Orderbevestiging
  De orderbevestiging is tevens betalingsverzoek voor het overmaken de gedane bestelling.
 5. Betaling
  Betaling van een online bestelling verloopt door middel van: overboeking vooraf of iDEAL.
  Voor een betaling via iDEAL wordt niets extra’s in rekening gebracht.
  Artikelen die via een overboeking worden betaald, worden 5 dagen gereserveerd. Indien na 5 dagen de betaling niet is ontvangen vervalt de bestelling.
  Voor internationale betalingen kan gebruik worden gemaakt van een lokale overboeking. Gebruik hiervoor de volgende codes: IBAN: NL30 INGB 0005 8310 23.
  De Hartjesfabriek pas met het ontwerp en maken van een op maat gemaakt product als de betaling van de koper binnen is.
 6. Verzending & Levering
  De Hartjesfabriek streeft ernaar een bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden naar het opgegeven adres.
  De uiterlijke leveringstermijn bedraagt 30 dagen. Overschrijding van de -30 dagen leveringstermijn- geeft recht op annulering van de bestelling. Een overschrijding van de leveringstermijn wordt direct medegedeeld.
  Indien de koper de bestelling wenst te annuleren, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.
  Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij een bestelling boven de € 75,- worden de goederen gratis verzonden.
  De verzendkosten bedragen maximaal € 4,95 per bestelling voor bezorging binnen Nederland. Voor E.U. landen rekenen wij standaard € 4,95 .
  Voor de verzending van pakketten maakt De Hartjesfabriek gebruik van de diensten van DPD. De Hartjesfabriek kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door T.N.T post of DPD.
 7. Ruilen & Retourneren
  De Hartjesfabriek doet er alles aan u een goed product te leveren. Mocht de bestelling toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via e-mail: angela@dehartjesfabriek.nl.
  Tevens dient u binnen 8 dagen na ontvangst het betreffende artikel retour te zenden.
  Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.
  Portokosten en verzendrisico van een retourzending komen voor rekening van de koper.
 8. Een onvoldoende gefrankeerde retourzending wordt niet geaccepteerd.
  Het geretourneerde artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking door ons te worden ontvangen.
  In geval van retourneren heeft de koper de mogelijkheid het aankoopbedrag gerestitueerd te krijgen. Terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen.
  Afgeprijsde artikelen en speciaal op bestelling gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
 9. Reclameren & Aansprakelijkheid
  De Hartjesfabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.
  De Hartjesfabriek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook. die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.
  De Hartjesfabriek is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.
 10. Garantie & Service
  In geval van een geschil of een klacht zal De Hartjesfabriek deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten te komen tot een oplossing, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag.
  In geval van een klacht kan de koper met zijn klacht een mail sturen naar angela@dehartjesfabriek.nl  De Hartjesfabriek streeft ernaar om de klacht binnen 14 dagen af te handelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de koper op de hoogte gesteld van de vertragingsduur. Deze regeling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.
 11. Privacy
  De Hartjesfabriek geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden. Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de verwerking, bezorging van uw bestelling en onze administratie.
 12. Model- prijs- en kleurafwijkingen
  Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet altijd voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de
  koopovereenkomst kosteloos te ontbinden. Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden.
  Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.
 13. Copyright & Auteursrecht
  De Hartjesfabriek is de merkhouder en kan optreden tegen anderen die zonder toestemming gebruik maken van haar merk en haar producten die in eigen beheer zijn gecreëerd zijn, of van een met haar merk “overeenstemmend teken”. In artikel 2.20 van het Benelux Verdrag inzake Intellectuele Eigendom staan de verschillende inbreukgronden.
  De volledige inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Dit omvat alle (maar is niet beperkt tot) tekst, afbeelding, foto’s, en producten die zij in eigen beheer gecreëerd heeft.
  Al het materiaal dat kan worden opgevraagd via deze website mag alleen worden gebruikt om meer informatie over De Hartjesfabriek en haar diensten te vergaren. Niets van het materiaal dat kan worden verkregen via deze website mag gebruikt, gekopieerd, nagemaakt, aangepast, gewijzigd, geprint, geprojecteerd of bekeken worden op een andere manier dan voorafgaande is beschreven zonder expliciete toestemming.
  Auteursrecht ontstaat automatisch door de “creatieve daad” en is van kracht tot 70 jaar na het overlijden van de maker. Er is geen formele eis, zoals registratie, depot, aanvraag of zelfs het plaatsen van een copyrightteken nodig om aanspraak te kunnen maken op de bescherming. In het bijzonder geldt dat een werk niet af hoeft te zijn voor het beschermd is: elke kladversie is ook al beschermd, zolang er dus maar de creatieve hand van de maker in te herkennen is.
  Alle overtredingen zullen worden vervolgd en indien noodzakelijk zullen wij aangifte doen.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Meld je nu aan en ontvang onze nieuwsbrief.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Ik zal nooit jouw naam of e-mailadres doorverkopen aan derden. Je kunt je elk moment uitschrijven.

X