Actie Together Rising

Wij, zussen Angela en Sonja, hebben onlangs het boek Ongetemd leven van Glennon Doyle gelezen. Zij heeft ons diep geraakt met de verwoording van haar proces om ONGETEMD te gaan leven! Waar het in haar boek omgaat is voor ‘jezelf’ kiezen en tegelijkertijd in verbinding te blijven met de mensen om je heen. EN om waarachtig te zijn als vrouw en een zogenaamde dappere ‘krijger’ te worden.

Je kunt het boek een Ongetemd Leven lezen en zeggen dat je je best wilt doen om waarachtig te leven of je kiest ervoor om in actie komen! Dat laatste hebben wij besloten.

Onlangs schreef de Volkskrant het vluchtverhaal van de 24-jarige Sanjar uit Afghanistan. Zij is kostwinner in haar gezin, met haar gehandicapte vader, haar moeder die analfabeet is en haar zusje van 16 jaar. Sanjar is vrouwenactivist en haar leven is onder de Taliban niet veilig. Ze moest de vreselijke keuze maken om te vluchten en haar familie in Afghanistan achterlaten. Haar verhaal (en vele andere beelden en verhalen uit Afghanistan) raken ons enorm.

Stel dat onze kinderen die hier in vrijheid werken, studeren, buikdansen, voetballen, paardrijden, etc. niet meer naar school mogen en al hun vrijheden kwijt zouden raken. Of dat één van ons de anderen zou moeten achterlaten.

Dit is wat er nu in Afghanistan gebeurt, men moet zich voegen naar een bewind dat geen ruimte biedt voor waarachtige en eigen keuzes. Hoe mooi zou het zijn als wij met onze keuze om onszelf voorop te zetten deze vrouwen kunnen steunen.

 

Als eigenaar van De Hartjesfabriek dacht ik meteen aan zogenaamde ‘Ongetemd Leven’ armbandjes; aldus Angela.

Deze armbandjes staan voor de dappere waarachtige vrouw die jij bent. Je leeft vanuit jouw hart en inspireert andere vrouwen hetzelfde te doen.

 

Sta op voor een ongetemd leven en bestel jouw armbandje!

Vanaf 5 euro koop je er één en doneer je 2,50 aan de stichting Together Rising. Deze stichting is opgericht door Glennon Doyle en geeft op een bijzondere manier steun aan vrouwen, gezinnen en kinderen in nood. Op hun website lees je meer over hun acties voor Afghanistan.

Daarom:

Herinner jezelf door de dag heen dat jij een Dappere Waarachtige VROUW bent. En doe jezelf dit armbandje cadeau! Geef er ook meteen één door aan één of meer andere prachtige vrouw in je omgeving.

De leren armbandjes zijn verstelbaar en leverbaar in zwart, bruin, grijs en naturel. De brede zijn ook geschikt voor een mannenpols.

Hoe leven wij Ongetemd?

Ik, Sonja, 53 jaar, 1 dochter van 11, Pip (haar geboorte leidde tot de Hartjesfabriek) woon sinds een jaar voor het eerst van mijn leven echt ‘alleen’ zonder partner en ben nu alleengaand maar zeker niet alleenstaand.

Ik word mij steeds bewuster van mijn binnenwereld én wat ik kan en wil betekenen in de buitenwereld. Ik voel mij niet langer meer afhankelijk van deze buitenwereld. Een heel proces wat raakt aan wat Glennon in haar boek beschrijft.

Dit draag ik ook uit in mijn coachpraktijk De Emotiefabriek. Het systemisch werk en mijn eigen levenslessen zijn hierin mijn belangrijke wegwijzers om ongetemd te gaan leven!

Sonja@emotiefabriek.nl

 

Ik, Angela, (52 jaar), getrouwd met Jan Kramer, een samengesteld gezin met 3 dochters en 1 zoon, ben al 10 jaar eigenaar van De Hartjesfabriek en inmiddels gaan er duizenden hartjes van mij de wereld over. In december 2017 heb ik besloten dat ik meer balans in mijn leven wilde. Al jaren hield ik zoveel ballen in de lucht dat ik mijzelf behoorlijk kwijt was.

Van mijn hobby wilde ik een echt bedrijf maken en dat is inmiddels gelukt! De Hartjesfabriek maakt naast de vele hartjes inmiddels (gepersonaliseerde) sleutelhangers in vele vormen en maten voor het bedrijfsleven. Zij geven ze weg als cadeautje aan hun relaties/klanten/personeel etc.

En nu…met de kriebels in mijn buik…ben ik er klaar voor om ongetemd te gaan leven…

angela@dehartjesfabriek.nl