De Hartjesfabriek in actie: Harten met ballen!

Wat hebben harten met ballen te maken? In mijn geval alles… als je een groot decoratiehart bij De Hartjesfabriek koopt steun je daarmee het initiatief voor de aanschaf van voetballen in dorpen in Indonesië. Dit idee ontstond in oktober 2019 toen ik met mijn schoonfamilie op Flores was. De kinderen in de dorpen waar wij kwamen waren vaak aan het voetballen. Als je daar als kinderen samen wil spelen zijn er helaas niet veel middelen beschikbaar. Maar voor een potje voetbal heb je alleen een… juist, voetbal nodig! 

En zo is het zaadje voor deze actie geplant…

Voetbal als een rode draad in ons eigen leven

De ballen waar ze mee speelden kun je nauwelijks nog een bal noemen. Mijn zoon (15 jaar) voetbalt al sinds hij kan lopen. Zijn hele leven (en daardoor ook dat van ons) staat in het teken van voetbal. Bij ons liggen er dus altijd ballen in en rondom huis.

Toen ik naar die kinderen keek, die met heel veel plezier speelden met een kapotte bal, nam ik mij voor er persoonlijk voor te zorgen dat de kinderen daar goede ballen krijgen. Genoeg ballen om een fatsoenlijk balspelletje te kunnen spelen met elkaar! 

Aangezien het mijn missie is om zoveel mogelijk hartjes (cadeautjes) over de wereld te verspreiden heb ik dit nu gekoppeld aan het kopen van ballen voor deze kinderen in de verschillende dorpen in Indonesië. 

Voor elk groot GROOT HART van leer of in een leuke gekleurde print doneren wij één bal voor dit mooie doel! 

Samenwerking met stichting Cinta Adonara

We werken samen met de stichting Cinta Adonara. Deze stichting is een al bestaande stichting die is opgericht door mijn schoonouders. Zo zitten we dichtbij het spreekwoordelijke vuur. Het geld dat via deze actie van De Hartjesfabriek binnenkomt gaat voor 100% naar de aanschaf van de ballen. 

Share the gift of giving: Deel deze actie!

Het doel is om zoveel mogelijk ballen te kunnen doneren! Help je mee? Koop dan een mooi groot hart bij De Hartjesfabriek en deel deze actie op Facebook en Instagram, met vrienden & familie.  Uiteraard kunnen wij een GROOT hart bezorgen bij iedereen die jou lief is! Een groot hart is 50 cm en is te bestellen vanaf € 24,95.

Angela Meijer
❤️  De Hartjesfabriek – met liefde gemaakt, met liefde gegeven! ❤️