Thuis in de fabriek

Ik ben Angela Meijer en mijn bedrijf heet De Hartjesfabriek.nl®

In 2010 heb ik een grote stap gezet en ben mijn eigen bedrijf begonnen. De eerste jaren lag mijn focus vooral op het maken van hartjes en hartjes-artikelen van slingers tot sleutelhangers. Vandaar dan ook de naam… De Hartjesfabriek bestaat dus echt!

Er zijn heel wat hartjes door mijn handen gegaan en inmiddels richt ik mij al geruime tijd op het maken van kleding. Omdat ik het ontzettend leuk vind en dit succesvol is gebleken.

Alle kleding wordt door mij in mijn eigen atelier gemaakt en is daardoor origineel en door de mooie materialen van goede kwaliteit. Naast de webshop heb ik een atelier en winkel in Heerhugowaard bij Tante Suus op de Hectorlaan 3. Wil je weten of ik er ben? Stuur dan even een appje naar 06-50521463

Hier kun je ons bezoeken en alle producten van De Hartjesfabriek kopen!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Meld je nu aan en ontvang onze nieuwsbrief.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Ik zal nooit jouw naam of e-mailadres doorverkopen aan derden. Je kunt je elk moment uitschrijven.

X